Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 441 km

Zeeuwse wegen verraderlijk glad

Toegevoegd: 26-12-2010, 11.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het verkeer in Zeeland moet rekening houden met gevaarlijke rij-omstandigheden in verband met gladheid. Dat meldt de Verkeersinformatiedienst.

De waarchuwing geldt ook voor de provincies Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland. De ANWB waarschuwde zaterdagavond al voor ijzel in het westelijke deel van Nederland.


Door ijzel zijn sommige Zeeuwse wegen verraderlijk glad. Vooral in de Zak van Zuid-Beveland en de gemeente Reimerswaal moeten weggebruikers rekening houden met gladheid.

Voor onze provincie geldt ook een waarschuwing voor extreem weer van het KNMI. Er is op uitgebreide schaal kans op gladheid als gevolg van ijzel. Ook is er door plaatselijk vallende winterse buien extra kans op ijzel en is de weg plaatselijk glad door sneeuwresten en/of bevriezing van natte weggedeelten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Kc (27-12-2010 om 17:12)
Niet iedereen hoeft z'n hand op te houden om geld te krijgen, ik moet elke dag werken, alsof ik dan ook nog eens mn stoep en die van mn buren ga schoonvegen! Maar jij mag dat wel komen doen om je uitkering een beetje aan te vullen :P
Kc (26-12-2010 om 18:19)
Niet alleen de wegen, maar ook de stoepen zijn spekglad.Ik verbaas me er altijd over dat veel mensen dat gewoon zo laten, veeg en schuif je stoep schoon en evt die van de buren ook, kleine moeite, zo gebeurd! Voorkomt een hoop glijpartijen!
Cookie-instellingen beheren