Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Ongeluk tunnel onder invloed

Toegevoegd: 26-12-2010, 23.05 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Een ogenschijnlijk pechgeval bij de Westerscheldetunnel heeft vannacht toch een ietwat andere wending gekregen.


Zondag om 04.45 uur zag de politie bij de Westerscheldetunnel een personenauto met pech staan. De auto stond net voor de tunnel richting Zeeuwsch-Vlaanderen. Bij verder onderzoek bleek dat auto rondom flinke schade had doordat deze meerdere malen de vangrail van wegwerkzaamheden had geraakt.

De bestuurder, een 29-jarige man uit Gent, bleek bijna 3 keer de toegestane hoeveelheld alcohol gedronken te hebben. De auto moest worden weggetakeld en de bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien van der wekken (27-12-2010 om 11:56)
Ik vind het niet normaal dat iedereen blijft zuipen en rijden, blijkbaar zijn de straffen niet zwaar genoeg. Alsjeblieft, overheid doe er wat mee, het zal maar je naaste zijn die slachtoffer wordt van zo'n onbenul dan praat je echt wel anders.
Cookie-instellingen beheren