Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieauto botst in Middelburg

Toegevoegd: 27-12-2010, 11.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zondagavond is een politieauto, met daarin twee agenten, in aanrijding gekomen met de auto van een 19-jarige Middelburger.

Omstreeks 22.30 uur reden de agenten weg vanaf de binnenplaats van het bureau Achter de Houttuinen in Middelburg. Bij het oprijden van de Looierssingel zagen zij een van linkskomende auto over het hoofd die vervolgens tegen de linkerflank van de politiewagen botste.


Een ambulance kwam ter plaatse en alle betrokkenen werden onderzocht. De twee agenten klaagden beiden over pijn in nek en rug. Zij zijn ter plaatse door ambupersoneel bekeken maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De 19-jarige Middelburger liep een lichte verwonding op aan zijn been.

Door de aanrijding zijn de twee betrokken voertuigen vermoedelijk total loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gebakje (29-12-2010 om 10:10)
@rinus, bij mij kom je er echt niet tussen hoor... En gaat het die mensen echt om de betere doorstroming? heb meer het idee dat het voordringen is, de linker baan geeft overigens duidelijk aan dat hij voor 3 kwart rond is.
Rinus (28-12-2010 om 10:58)
@Robin Je weet echt alles beter. Waarvoor moeten ze nu een bekeuring geven als ze de file voorbij rijden en later weer invoegen op de rotonde. Als iedereen dat deed had je een beter doorstromming.
Mr.mikado (28-12-2010 om 00:47)
Leuk om te lezen, die reacties hieronder. kennelijk vergeten de schrijvers hiervan dat politie-agenten ook gewoon feilbare mensen zijn die een domme fout kunnen maken. De schrijvers maken in hun werk waarschijnlijk nooit fouten. Gelukkig wordt er niet over ieder beroep zo fel gereageerd.
Robin (27-12-2010 om 18:13)
Rontonde Middelburg in en uit tijdens de spits het goede voorbeeld geven "linkerbaan" file voorbij rijden en op de rontonde even snel afsnijden invoegen goed voorbeeld doet goed volgen! ga er een staan en deel bekeuringen uit voor dat gedrag ipv bij viaduct AH zinloze bekeuringen uit te delen!
Robin (27-12-2010 om 18:07)
Ze zullen het zeker niet expres doen, soms roepen het wel overzich zelf af. Van een zebrapad worden afgereden, A58 invoegstrook HZ worden afgesneden over een doorgetrokken streep met gladweer, Nieuwe Vlissingseweg 100km p/u elke dag op de zelfde tijd voorbij scheuren 80 tgegestaan elke dag spoed?
Hulpverlener (27-12-2010 om 16:58)
Neem nou maar gewoon aan dat het klopt. Valt me vaker op, zodra politie betrokken is wordt aan het verhaal getwijfeld. Wellicht is er hard gereden, auto daardoor niet op tijd gezien en zelfs bij gewoon 50 km/h kunnen auto's op hele gekke plekken terecht komen na aanrijding.
Cookie-instellingen beheren