Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuw komt om in Belgie

Toegevoegd: 27-12-2010, 12.56 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Een 22-jarige man uit Oostburg is vannacht om het leven gekomen bij een ongeluk in het Belgische Blakenberge.

Het fatale ongeluk vond even na middernacht plaats op de Brugse Steenweg (N371) ter hoogte van een bedrijventerrein. Volgens Belgische media reed de Zeeuws-Vlaming richting Brugge en verloor hij door nog onbekende oorzaak de macht over zijn stuur.


Hij ramde enkele bomen en verkeersborden. De auto van de man sloeg over de kop en het voertuig kwam uiteindelijk zo'n 75 meter verder op het dak tot stilstand in een sloot. De Oostburger kwam onder de auto terecht en was op slag dood. Bij de man zat niemand anders in de auto.

Het ongeluk vond plaats tijdens wegwerkzaamheden. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte oorzaak van het ongeluk.

Het ongeluk richte een flinke ravage aan. Het verkeer moest twee uur lang worden omgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.. (30-12-2010 om 00:00)
Lieve maarten rust zacht we zullen je missen je humor,je lach ..ik herdenk je als een goeie jongen..altijd voor zwakkere opnemen..en je zei waar het op stond..rust zacht..je wou het zo graag bewijzen dat je het kon en je kon het ook.dat weet ik zeker..familie/vrienden sterkte.
Jessica (27-12-2010 om 22:22)
Pfff krijg dit nieuws weer thuis...mijn gedachten gaan uit naar de familie! Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!
Jop (27-12-2010 om 17:00)
We zijn het met amal eens een fataal ongeval is zeer triest . Ik ken het gevoel wat de nabestaanden meemaken . ik wens de nabestaanden heel veel sterkte toe met dit zware verlies
Sien (27-12-2010 om 15:57)
Wat is dit erg wens de nabestaanden veel sterkte toe met dit grote verlies veel sterkte toegewenst
Amal (27-12-2010 om 15:06)
Ow .....wat erg..net kerst voorbij...wat een boodschap voor de nabestaanden....wens jullie alle kracht toe!!!!!! Voor iedereen ,ga niet weer allerlei dingen roepen!
Cookie-instellingen beheren