Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Straatmuzikant beroofd Zierikzee

Toegevoegd: 29-12-2010, 19.54 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 31-jarige Bulgaarse straatmuzikant is dinsdagmiddag bij de Albert Heijn in de Lange Nobelstraat in Zierikzee beroofd van zijn accordeon.


De man speelt al een paar jaar op zijn accordeon voor de AH-vestiging. Dinsdagmiddag was hij even bij de supermarkt naar binnengegaan om iets te eten en zichzelf wat op te warmen.

Hij had het muziekinstrument buiten naast zijn stoel laten staan. Toen hij terugkwam ontdekte hij de diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ester (7-1-2011 om 20:27)
@mar ja ze heeft de grootste leugens ze zegt dat haar dochter kanker heeft wat geen waar is hoe erg b en je dan als je daar over liegt!echt mensen trap er niet in!ze heeft meer geld dan wij normale werkende mensen!egt!
Mar (1-1-2011 om 08:34)
Eeej, Ester: Over die vrouw had ik het dus o.a.; die word dus soms door een vette mercedes opgehaald, en durfde zelfs een keer te vragen of ik haar niet ff naar Westerzicht kon brengen met mijn auto! Want de mercedes had blijkbaar pech. Ik snap trouwens niet dat dat allemaal zomaar mag, dat gebedel
Some bad people on the right (31-12-2010 om 14:00)
@ koen, goed gezien en helemaal mee eens. Als je tegenwoordig geen tweeverdieners bent met een tophypotheek tot aan je lippen tel je niet meer mee, uit economische redenen. Alles ten bate van de glorievolle pofme's en leenme's. En de rest mag de rekening betalen.
Ester (31-12-2010 om 13:21)
Dat is het zelfde dan de vrouw bij golf paauweburg die vrouw doet zielig maar heb verder weg in dr eigen land zoveel huizen die ze verhuurt.en hier zielig lopen doen zo erg.ik was er ook in getrapt en gaf haar eerst ook.tot ik van naaste buurtbewooners van haar dit hoorde.
Mark (31-12-2010 om 12:44)
Poe poe. Kijk, dat die man zijn centjes belasting vrij op haalt en mischien meer ophaalt dan de gemiddelde nederlander zou ik zeggen: wat let je!! Pak je blokfluit en ga er naast staan als het zo aantrekkelijk was zaten dan niet alle straten vol muzikanten
Theo Stam, Middelburg (31-12-2010 om 00:25)
De echte verborgen armoede zit achter de geraniums thuis beste mensen. Die mensen die de volgende avond maar weer af moeten wachten of ze warm kunnen eten met hun kinderen kunnen geen enkel muziekinstrument bespelen. Diefstal is nooit goed te praten, maar kijk eerst eens in uw eigen straatje a.u.b.
Cookie-instellingen beheren