Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 210 km

Reeks inbraken onderzocht

Toegevoegd: 31-12-2010, 12.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart van een reeks inbraken. Vier inbraken vonden plaats op Schouwen-Duiveland. Er werd ook ingebroken in Kats en Axel.

De inbraak in Kats werd woensdagavond gepleegd in een woning aan de Hamerstedestraat. Uit de woning is een laptop, een MP3-speler en fotoapparatuur weggenomen.


Aan de Meestoof is tussen donderdag 22.00 en vrijdag 08.00 uur ingebroken in een bedrijfspand. Van het pand was een deur geforceerd. Nog niet bekend of er ook iets is weggenomen.

Op Schouwen-Duiveland is donderdag ingebroken in vier woningen. Bij een vijfde woning bleef het bij een inbraakpoging. Aan de Essebos in Noordgouwe werd tussen 16.30 en 17.45 uur ingebroken tijdens afwezigheid van de bewoners. De woning werd doorzocht en er werden o.a. sieraden weggenomen.

In de Juliana van Stolberglaan in Zierikzee werd donderdagavond ingebroken in twee woningen. Niet bekend of er ook goederen zijn weggenomen. Bij een derde woning bleef het bij een inbraakpoging. Aan D'heule in Nieuwerkerk werd donderdagavond ingebroken in een woning. Hier werd niets weggenomen.

Beide alle inbraken op Schouwen waren de bewoners niet thuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren