Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Vuurpijl naar agent geschoten

Toegevoegd: 31-12-2010, 17.29 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Vrijdagmiddag is een 18-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden wegens poging tot zware mishandeling van een agent.

Rond 14.20 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er zwaar vuurwerk werd afgestoken aan de Hekweide in Aagtekerke. Toen de politie een kijkje ging nemen schoot de 18-jarige man gericht met een (vermoedelijk illegale) lawinepijl/vuurpijl op één van de agenten.


De pijl vloog rakelings langs de agent. Hij raakte niet gewond. De 18-jarige man is aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
I know U!!!! (15-1-2011 om 23:15)
Familie vd verdachte......???? familie vd politie agent bedoel je zeker???? Een kind is het resultaat tussen de vader en moeder....wat het kind doet ZOU terug te kunnen herleiden zijn naar de ouders...NIET naar de fam vd agent! J is er trouwens erg goed vanaf gekomen...althans voorlopig.... ;-)
A (7-1-2011 om 11:15)
Jammer dat er zoveel onnuttige reacties zijn, maar kvind het vooral heel erg voor de familie van de verdachte.
Brandweerman (6-1-2011 om 14:33)
Totaal gezien was het voor ons als vrijwillige brandweermensen een grimmige situatie, die omdat we een brede rug hebben voor de jeugd goed is afgelopen.
Brandweerman (6-1-2011 om 14:32)
Verder is het voor een ieder waarneembaar geweest dat sommige knallen beduidend harder waren dan het door de legale handel verkochte vuurwerk. Kortom er was sprake van illigaal vuurwerk op/bij de skatebaan
Brandweerman (6-1-2011 om 14:31)
@ Mar: bij het blussen werden we aangesproken (ik zal het netjes formuleren) door een stel meer bierflesjes sjouwende jongeren. DUS alcohol was wel degelijk in het spel.
Dorpsbewoner (5-1-2011 om 19:39)
Die gasten moeten niet lopen mauwen. Ze komen er allemaal nog goed vanaf. Ze slopen de halve boel en steken massaal illegaal vuurwerk af en dan is er nog maar 1 gast op gepakt. Als ze in een groep zijn durven de stoere jongens ineens alles, zeker als je je dan ook nog vol met bier kiept
Cookie-instellingen beheren