Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Automobilist rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 04-01-2011, 22.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
SPUI - De politie is op zoek naar de bestuurder van een bestelauto die maandagavond is doorgereden na een aanrijding met een scooter.

Een scooter, met daarop een 19-jarige vrouw uit Axel, reed rond 18.45 uur op de Spuiweg, richting Axel, toen ze van achteren werd aangereden door een bestelauto. De vrouw kwam daardoor ten val met haar scooter. De automobilist stopte even en zei dat hij zo terug zou komen.


Vervolgens reed hij weg zonder zijn gegevens achter te laten en keerde niet meer terug. Het slachtoffer is door een passant naar de Huisartsenpost in Terneuzen gebracht. Daar bleek dat haar voet was gebroken en ze flinke schaafwonden had opgelopen.

De politie is op zoek naar de onbekende automobilist die reed in een donkerkleurige bestelauto voorzien van een Nederlands kenteken. Ook eventuele getuigen van het ongeval kunnen zich melden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (6-1-2011 om 09:46)
Wat een watje... wat is dat toch altijd met die bestelautootjes? Onder het motto "het is toch niet van mezelf"? Hoop dat die loser alsnog gepakt wordt of zo verstandig is zichzelf te melden, maar aangezien het niet zo'n held is zal het wel niet... Sterkte aan de jongedame.
S. (5-1-2011 om 18:10)
Okee dat je doorrijd kan al niet maar dat je nog het gore lef hebt om te zeggen dat je terug komt en vervolgneds ervandoor gaat zonder iets achter te laten dan ben je gewoon ontiegelijk zielig! Sterkte vor de 19 jarige vrouw,
ArCo (5-1-2011 om 13:41)
Stoere man zeg om door te rijden ! Hopen dat ze hem als nog te pakken krijgen en hij een flinke schadevergoeding moet gaan dokken !
Susanne (5-1-2011 om 12:49)
Gatsie ik word hier niet goed van waarom komt dit toch steeds meer voor..wat voor wereld leven we toch!! Ik hoop van harte dat de man snel opgepakt kan worden.. een misdaad bah wat voor vent ben je dan. Alle sterkte voor de 19 jarige vrouw!!
Sammy (5-1-2011 om 12:25)
Hier in zaamslag rijd er ook een donkere bestel busje maar als ze nou weten wat voor kenteken kunnen we kijken nou heel veel sterkte voor deze vrouw
Cookie-instellingen beheren