Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Agente naar ziekenhuis na brand

Toegevoegd: 05-01-2011, 15.02 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is woensdag een agente niet lekker geworden als gevolg van een autobrand.

De brand woedde rond 02.00 uur in de Ijsselstraat. Toen de politie bij de auto kwam, had een buurman het ergste vuur al geblust. De politie nam het blussen van hem over totdat de brandweer ter plaatse kwam.


Nadat de brand nagenoeg onder controle was, werd een 32-jarige politieagente niet lekker door het inademen van stoffen die vrijkwamen bij de autobrand. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

De auto was niet meer te redden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (6-1-2011 om 13:45)
@Brandweerman. Ik heb altijd geleerd dat men een beginnende brand zo snel mogelijk moet proberen te doven, de eerste minuten bij het bestrijden van een brand zijn toch het effectiefs????
Bram (6-1-2011 om 09:01)
Beste mensen, het is niet zo simpel om een agent een masker te geven om zo brand te blussen, een brandweerman/vrouw is 2 jaar in opleoding alvorens ze ervaring op mogen gaan doen, wat te denken aan kleding? handschoenen en laarzen die ook maar in de politieauto en dan de brandweer boete's uitdelen?
Cb (5-1-2011 om 19:33)
Verplicht gelaads masker op zo duur zijn die niet bij brand cursus in vlissingen oost krijg je ook een masker op
Juud (5-1-2011 om 19:16)
Ik hoop voor je dat je weer snel op de been bent STERKTE!!!
Brandweerman (5-1-2011 om 18:21)
Geloof niet dat ze bij de politie ooit gaan snappen dat ze onveilig bezig zijn met hun 1 kg poederblusser bij auto's, in woningen vol rook en dergelijke !! Evengoed beterschap en hopelijk niet teveel gezondheidsschade opgelopen...
Eric (5-1-2011 om 18:07)
Beterschap toegewenst aan de Agente en dom dat de politie niet beschikt over een masker met filter voor dit soort situaties waarbij men vaak als eerste aanwezig is. Mij lijkt allereerst de persoonlijke veiligheid en dus de bescherming van de luchtwegen van belang.
Cookie-instellingen beheren