Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepresten aangetroffen Lewedorp

Toegevoegd: 07-01-2011, 15.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - Donderdagavond hebben surveillerende agenten, aan de Korenweg in Lewedorp, een vuilniszak met hennepresten aangetroffen.

Waarschijnlijk zijn de resten afkomstig van een kwekerij(tje) waar net geoogst is. De politie verzoekt mensen die in de omgeving van Lewedorp / Nieuwdorp iets verdachts gezien hebben of die iemand vuilniszakken in de auto hebben zien laden zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Ook personen die rond donderdag een sterke wietlucht in de omgeving hebben geroken worden verzocht te bellen. Mensen die anoniem willen blijven kunnen ook bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert (8-1-2011 om 22:38)
Een prestatie om een zakje tuinafval te vinden, het zou beter zijn om de snelheid van de vrachtwagens eens te kontroleren die hier voorbij vliegen, daar zouden de bewoners blij mee zijn. een bewoner van de Hennepweg!
Cookie-instellingen beheren