Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 24 km

Autoruit van rijdende auto vernield

Toegevoegd: 07-01-2011, 22.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg is vrijdag rond 15.45 uur de zijruit van een daar rijdende auto vernield.

De bestuurster, een 30-jarige vrouw uit de gemeente Veere, reed met twee kleine kinderen in haar auto, vanuit Vlissingen in de richting van Middelburg. In het gedeelte tussen de Vrijburgstraat en de Bedrijfsweg zag zij twee jongens op de dijk van het Jaagpad lopen.


Terwijl zij langs deze jongens reed hoorde zij een klap en begon een van de kinderen te huilen. De vrouw zag vervolgens dat er glas over de kinderen en op de achterbank lag en dat er in de zijruit een groot gat zat. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Mogelijk heeft een van de twee jongens, die beiden een donkere jas droegen, de steen gegooid en de ruit vernield. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die iets hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (17-1-2011 om 18:47)
Eieren is ook heel gevaarlijk hoor Dan zet je snel de ruitenwissers aan maar je ziet dan niets meer Je schrikt je rot
Jeroen (17-1-2011 om 14:03)
Vroeger gooide ik en mijn maten eieren tegen auto's vanaf de sloebrug in Vlissingen, het gaf toen de kick als er iemand achter je aan kwam. Maar stenen...hoe halen die mannetjes het in hun hoofd.
Kees (9-1-2011 om 13:41)
Ik hoop dat de jongens zich in eerste instantie melden. Zo niet dan hoop ik dat de politie de jongerren traceren. Ik kan mij niet indenken dat ze de gevolgen hebben overzien. Dat moet dan maar eens overduidelijk onder hun aandacht worden gebracht.
J.P (9-1-2011 om 11:26)
De maatschappij (dat zijn wij met z'n allen) moeten eens leren om de zaken die er plaats vinden, niet zo op te kloppen. De media dragen daarbij ook hun steentje graag aan bij onder het motto van NIEUWS.. Verraders en klikkers lopen er al genoeg rond. Incdenten zullen er altijd blijven bestaan.
Vlissingse (8-1-2011 om 17:22)
Gestoord! een paar jaar opsluiten
Selena 25 (8-1-2011 om 14:21)
Belachelijk weet je dat mensen hiervan kunnen overlijden als het echt verkeer dafloopt.je zal als bestuurder maar schrikken en ergens tegen aan rijden.dit is poging tot doodslag.dit is geen puber gedrag dit si gestoord gedrag.
Cookie-instellingen beheren