Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Brandweer Yerseke reinigt diverse straten in Yerseke

Toegevoegd: 28-04-2005, 21.43 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

YERSEKE - De brandweerlieden van de kazerne in Yerseke hebben vanmiddag het wegdek gereinigd op diverse straten in het dorp.

Na vier maanden geen uitrukken te hebben gehad ging vandaag rond tien voor vijf 's middags de pieper van de brandweerlieden uit Yerseke. Op de Havendijk moest het wegdek gereinigd worden. Na de alarmering rukte de brandweer van Yerseke binnen enkele minuten uit met de tankautospuit 4748.

De brandweerlieden rukten onder prioriteit 2 uit en waren snel ter plaatse. Op de Havendijk lag een spoor van ongeveer dertig meter. Enkele voertuigen waren inmiddels weggegleden toen de brandweerlieden arriveerden. Door middel van éé'n straal met de HoshMaster en een gewone hoge drukstraal hebben de Yerseker brandweerlieden het wegdek gereinigd.

Op de terug weg naar de brandweerkazerne bleek dat er in een bocht ook een flinke hoeveelheid (diesel)olie op het wegdek lag. Ook hier heeft de brandweer het wegdek gereinigd. De brandweerlieden konden na een uur weer terug naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren