Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (16) slaat agent in gezicht

Toegevoegd: 09-01-2011, 15.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag om 02.25 uur is in de Koningsstraat in Goes een 16-jarige jongen uit die plaats aangehouden. De jongen was ruzie aan het maken met een oudere man.

Een agent sprak hem hierop aan en raadde hem aan naar huis te gaan en rustig te doen. Toen de jongeman wederom klappen uitdeelde naar mensen die langs hem liepen is hij door de agent aangesproken dat hij aangehouden was.


Hierop sloeg de jongeman de agent in zijn gezicht. Hij is geboeid overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De agent heeft een gezwollen ooglid opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (24-1-2011 om 06:38)
....ga samen stappen met uw zoon/dochter. Maarrr, dan krijg je daar weer gezeik over, laat me met rust, hou je mij soms in de gaten. BOEIE, en zeg JA, ik hou je zeker in de gaten. Doe al die dingen maar als je op je zelf woont.
Marco (24-1-2011 om 06:34)
2. Ze moeten de discotheken en kroegen vanaf 18jr maken, er komen tot nu toe nog steeds en nog jonger binnen. Klinkt misschien raar maar sommige meisjes zijn al flink gegroeid (van boven) en kunnen vaak zonder ID naar binnen. Maar goed. De ouders kunnen niet overal bij zijn. Daarom zei ik al eerder
Marco (24-1-2011 om 06:25)
Jullie moeten inderdaad niet zo lopen ouwehoeren met ik zou dit of dat gedaan hebben, ik was er niet bij. Dat is de taak van de ouders, en als je 16jr ben dan hoor je niet alleen te stappen, laat pa, ma of bijde mee gaan (als ze niet moeten werken). Er is niet voor niets een soos gemaakt.
@marga (23-1-2011 om 23:56)
Hij heeft een agent geslagen dat doe je niet maar een normale burger slaan vind je wel normaal? al dat geweld allemaal tegenwoordig. politie moet ook harder optreden maar ze mogen niet de straffen hier in nl zijn te soft.
Jdw (23-1-2011 om 21:10)
@marga ik zou precies het zelfde doen want als je met serieuze zaken bij de wouten aankomt sturen ze je weg dat is niet normaal en tegen woordig kan je OOK hun niet meer vertrouwen dus gwn tegen woordig op je eigen manier handelen
R (23-1-2011 om 19:35)
Als je op deze leeftijd al geen respect meer hebt ben je behoorlijk verziekt. Oom agent klap teruggeven op die gast zn bek.
Cookie-instellingen beheren