Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 262 km

Motorrijder aangereden in Goes

Toegevoegd: 11-01-2011, 15.38 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Dinsdagmorgen rond 07.45 uur is op de Antohny Fokkerstraat in Goes een motorrijder gewond geraakt bij een aanrijding.

De motorrijder, een 59-jarige man uit Yerseke, werd aangereden door een 29-jarige automobilist uit Goes. De automobilist zag te laat dat de motorrijder stilstond voor een voetgangersoversteekplaats. Een botsing was het gevolg.


Het exacte letsel van de motorrijder is niet bekend.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Voetganger (12-1-2011 om 12:09)
M.a.w. hij had dus ook de hele voetgangersoversteekplaats, en de motorrijder, en de reden dat die stopte niet eens gezien. was deze persoon blind of zo ? een overstekend kind had hij dus gewoon dood gereden. t'zal wel aflopen met een klein bekeurinkie. alles kan in nederland.
Musicmaestro (12-1-2011 om 09:54)
Respect voor de motorrijder om met dit weer op pad te gaan! En weer een motorrijder geschept door een niet oplettende automobilist, zoals meestal het geval is....
Ja-Ja (12-1-2011 om 08:55)
Waar ben je dan mee bezig, in het verkeer als bestuurder van een auto, dat je niet ziet dat een motorrijder stil staat voor een oversteekplaats?Té hardrijden,Sigaret,Radio,GSM enz. Je moet vooruit kijken en bril kopen of waren je ruiten nog beslagen? Het was niet glad. Sterkte voor de motorrijder.
Motormario (11-1-2011 om 23:08)
Daar gaan we weer! Ik hoop elk jaar opnieuw dat met het nieuwe jaar iedereen een nieuw stel ogen en hersens krijgt. Helaas komt deze droom niet uit. Achterop een andere stilstaande weggebruiker knallen? Dus zitten slapen wat iemand zijn leven kan kosten? Rijbewijs inleveren en opnieuw examen doen.
Peter (11-1-2011 om 18:55)
Hier ben ik ook altijd bang voor, om van achter aan gereden te worden, weer een die weer eens niet oplet, of andere dingen aan het doen zijn, ik zit geregeld op de weg, valt wel op dat er nog steeds veel gebeld wordt in de auto, dus politie wordt eens wakker doe er wat aan, kijk ook verlichting
MotoRob (11-1-2011 om 17:41)
Arme man, hopelijk vallen zijn verwondingen mee. Beterschap.
Cookie-instellingen beheren