Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agressieve automobilist in Vlissingen

Toegevoegd: 12-01-2011, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdagmiddag heeft de politie in de Spuistraat in Vlissingen een 24-jarige Vlissinger bekeurd die zich agressief had gedragen.

Een agent van de Zeeuwse politie reed over de Coosje Buskenstraat toen hij plots een luid gebrom/lawaai hoorde afkomstig van een motorvoertuig. Het lawaai bleek afkomstig van een personenauto die vlakbij een zebra in de Spuistraat stond. De bestuurder van de auto stond voor een zebrapad te wachten tot een vrouw was overgestoken maar had hier kennelijk geen geduld voor.


Hij maakte veel lawaai en gaf enkele keren gas, alsof hij weg wilde rijden. De vrouw schrok hiervan, versnelde haar passen en maakte dat ze wegkwam. Vervolgens reed de bestuurder met piepende banden weg. De bestuurder, een 24-jarige Vlissinger, is daarna staande gehouden en aangesproken op zijn rijgedrag.

Hij verklaarde dat hij zich ergerde aan die vrouw. Hij wilde haar schrik aanjagen. Hij kreeg een bekeuring van 180 euro voor het veroorzaken van teveel geluid en het angst aanjagen van een vrouw.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (13-1-2011 om 19:40)
GROOT LAWAAI , weinig verstand.
Vlissinger (13-1-2011 om 17:44)
@ andere Vlissinger, jij bent zeker geen vlissinger?:p dit gedrag moet je hier in deze stad maar accepteren..heel normaal. de politie snapt het alleen nog niet..
Joey (13-1-2011 om 17:10)
Och och een jonge bestuurder doet iets verkeerd en gelijk heel zeeland is weer aan t typen.. Niet dat ik zijn gedrag goed wil gaan praten, want goed is het natuurlijk niet! maar ik lees hier bijna dagelijks berichten over 30+ers die gepakt worden met veel te veel alcohol op en daar geven jullie dan weer niks om... zolang het maar geen jongere is toch?? erg zwak dit mensen!!! Ik zie dan toch liever een jonger iemand "stoer" doen, dan een ouder iemand die met alcohol op een kind kapot rijd...
Jopie23 (13-1-2011 om 16:25)
Erik, of je bent heeel erg dom of je bent een asociale weggebruiker. Ik vrees dat laatste. Wat een onzin kraam je uit. Geduld zul jij in ieder geval nog moeten leren.
Vlissinger (13-1-2011 om 12:01)
@Erik, is het soms een maatje van je dat je hem zo verdedigd. Jij bent zeker ook zo een van iedereen moet voor mij wijken, goede actie trouwens vindt de boete eigenlijk wel wat te laag en ze hadden hem gelijk aan moeten melden voor die weggebruikers cursus
Wiep (13-1-2011 om 10:57)
Is hier ook een geluidmeting gedaan? of komt deze sjonnie er gewoon weer mee weg om de volgende medeweggebruikers de stuipen op het lijf te jagen
Cookie-instellingen beheren