Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Middelbrand Scheldepoort Ritthem

Toegevoegd: 13-01-2011, 02.09 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Op het terrein marinebouwwerf Scheldepoort aan de Ritthemsestraat in Ritthem heeft in de nacht van woensdag op donderdag brand gewoed.

De brand werd volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland rond 01.15 uur ontdekt. Het vuur woedt in enkele grote kabels die over het terrein van de scheepswerf lopen. Rond 02.10 uur moest de brandweer nog wachten met blussen op het afsluiten van de stroomvoorziening.


Brandweerploegen uit Oost-Souburg en Middelburg zijn opgeroepen om de brand te bestrijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (15-1-2011 om 11:35)
@bor, je hebt wel op veel artikelen wat aan te merken he. Ook in dit geval weet je helemaal niet wat er speelde! En kloppen al die tijden precies? Ga gewoon lekker verder met koffiedrinken en naar buiten kijken vanachter je geraniums En reageer pas als je weet hoe de vork in de steel zit.
Bor (15-1-2011 om 09:40)
Oftewel het duurt dus meer dan een uur om een paar schakelaars om te zetten, chapeau marinewerf,het beginsel met electriciteitsbranden is zo snel mogelijk de prik eraf
Cookie-instellingen beheren