Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 219 km

Vier aanhoudingen Vlissingen

Toegevoegd: 16-01-2011, 20.49 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de binnenstad van Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag vier personen aangehouden.

Op de Nieuwendijk werden een 22-jarige Middelburger en een 24-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden. Zij waren geweigerd bij een horecagelegenheid waarna ze uit onvrede tegen een detectiepoortje schopten. Het poortje viel daardoor om en vernielde een ruit.


Twee 23-jarige Vlissingers werden rond 03.45 uur in de Walstraat aangehouden. Daar zorgde een groep luidruchtige jongeren voor overlast. Door agenten werd hen diverse keren gevorderd weg te gaan. Eén man voldeed hieraan niet en werd aangehouden. Zijn vriend probeerde dit te voorkomen en probeerde één van de agenten te slaan. Ook hij werd aangehouden.

De Vlissingers zijn overgebracht naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes de stoeipoes (17-1-2011 om 10:33)
Weetje door dat gedonder iedere keer en de petalk en koffie die ze krijgen,blijfik thuis,ik heb op die manier geen zin om uit te gaan,moet toch niet kunnen dat het zover komt.zo blijft er alleen rotzooi komen in de stad
Dr.acula (17-1-2011 om 10:01)
En op bureau krijgen ze een peptalk/koffie en mogen ze weer naar huis o.i.d na of zonder een kleine vergoeding te bet. NEEE.houd ze eens 24 uur vast in een kale cel of langer daar leren ze meer van , justitie!! de mentaliteit word steeds a-socialer.!!!!
Cookie-instellingen beheren