Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overvallers aangehouden

Toegevoegd: 18-01-2011, 16.52 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Met de aanhouding van drie personen hoopt de politie een overval op een woning in Vlissingen te hebben opgelost.

De overval vond op maandag 25 oktober plaats in de Rietkraag. Rond 20.00 uur drongen toen twee gewapende mannen een woning binnen en bedreigden de mannelijke bewoner en zijn 9-jarige zoon. De bewoner werd gedwongen geld en goederen af te geven.


In de uitzending van het programma Opsporing Verzocht van 30 november werd aandacht besteed aan de overval. Mede door tips van kijkers zijn een 17-jarige jongen, een 18-jarige man en een 21-jarige man, allen uit Vlissingen, aangehouden. Tevens zijn er doorzoekingen geweest in drie woningen. Hier zijn goederen, afkomstig van de overval aangetroffen.

De drie mannen zijn in verzekering gesteld. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Zie ook:
- Gewapende overval in Vlissingen (26-10-2010)
- Overval in Opsporing Verzocht (29-11-2010)
- TV-Uitzending levert 16 tips op (01-12-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (20-2-2011 om 23:28)
Ik ben heel verbaasd dat de politie dat zeg want er klopt geen donder van de overvallers lopen nog vrij rond! er is niks aangetroffen in de huizen de mensen zijn onschuldig ik vind het met pure schande van de politie dat ze denken dat de zaak is opgelost stelletjes schandalige idioten !
Francois (21-1-2011 om 02:39)
@WillemK Echt wat een antwoord, laatst een prent gehad ofzo? Waarom denk je dat de meldkamer 24 uur 7 dagen in de week roodgloeiend is met meldingen??? van burgers idd.. De politie heeft burgers juist nodig om misdrijven op te lossen, dat doe je met 380.000 ogen x2 iets beter, dan die van de politie
Yvonne (20-1-2011 om 21:19)
Ben zo blij dat de recherche dit heeft opgelost enzeker voor de kleine jongen. Rich Tatjana en kleine van harte gefeliciteerd hoop dat ons dat ook weer steun geeft, Alle lof voor recherche team walcheren Heb heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeel vertrouwen in jullie
Ron@ld (20-1-2011 om 08:04)
@ Willemk, jij bent een van die mensen die altijd maar af blijft geven op de politie zeker?? Zelfs als ze een zaak oplossen met behulp van de burger. HEt is maar goed dat een zaak opgelost kan worden met BEHULP van de burger. Nier door de burger zoals jij beweert!
VdVonck (20-1-2011 om 00:21)
Jaap, ik woon in een aangrenzende straat maar ken de slachtoffers niet persoonlijk. Toch vond ook ik het heel erg schokkend. We hebben dan ook gelijk een camerasysteem en intercom laten plaatsen. Vind het ook erg jammer dat het inderdaad wéér om kleurlingen gaat. Vooral omdat ook ik 'getint' ben.
@Willemk (19-1-2011 om 23:43)
Die burgers hebben natuurlijk heel het ondezoek gedaan. Ontzettend goed dat er is gebeld, en dat heeft misschien wel de doorslag gegeven, maar de politie heeft deze zaak opgelost. Hoe vervelend je dat misschien ook vind...
Cookie-instellingen beheren