Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven met speciale jassen

Toegevoegd: 19-01-2011, 13.20 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In Hulst zijn afgelopen dinsdag twee mannen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal bij het Kruidvat in Hulst.

Oplettend personeel had gezien dat er diverse goederen in een geprepareerde jas werden gedaan, waarna de daders zonder te betalen de winkel verlieten. Doordat er een goed signalement bekend was, konden surveillerende agenten de daders op de Absdaalseweg aanhouden.


Na onderzoek bleek dat beide mannen, een 44-jarige man uit Weert en een 42-jarige man uit Valkenswaard, geprepareerde jassen droegen waarin voor een bedrag van 530,00 euro aan cosmetica-artikelen zaten verstopt. Alle goederen alsmede de jassen, zijn inbeslaggenomen.

De verdachten zijn overgebracht naar Torentijd alwaar zij zijn ingesloten. De man uit Valkenswaard had bovendien nog een gevangenisstraf van 14 dagen openstaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. (19-1-2011 om 23:18)
Is het nou zo moeilijk om gewoon te betalen voor wat je wilt hebben? Wat je niet betalen kan, moet je ook niet meenemen.
Michael (19-1-2011 om 22:10)
Gewoon eerlijk werken voor je centen, gasten. Dat moet de rest ook.
Cookie-instellingen beheren