Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
133 files van totaal 522 km

Gewonde bij botsing N59 Zierikzee

Toegevoegd: 19-01-2011, 22.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Op woensdagmorgen, omstreeks 08.30 uur, heeft een aanrijding plaatsgevonden op de N59. Bij deze aanrijding waren drie auto's betrokken.
 
Op voornoemde weg reed een tractor. Daarachter reed een personenauto die bestuurd werd door een 30-jarige vrouw uit Zierikzee. Achter deze auto reed een personenauto waarin een 33-jarige Zierikzeese zat. Het moge duidelijk zijn dat deze auto's niet hard reden, omdat de tractor voor hen reed.
 
Over de N59 kwam een bestelauto aangereden die bestuurd werd door een 22-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland. Deze auto reed wel ongeveer 80 km/u, de maximum snelheid die op de N59 geldt.


De 22-jarige man zag niet dat de auto's voor hem een lagere snelheid hadden en reed vol achterop zijn voorganger. Hierop kwam deze mevrouw met haar auto weer tegen haar voorgangster aan en zo ontstond de aanrijding met drie auto's.
 
De vrouw in de middelste auto, de 33-jarige vrouw uit Zierikzee, is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Haar auto is zwaar beschadigd. De overige betrokkenen hadden geen verwondingen, wel beschadigden hun auto's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (20-1-2011 om 19:20)
Tsja, domme fout. Gewoonweg niet goed opgelet.
Kb (20-1-2011 om 17:33)
@jaap : deze aanrijding heeft niets met leetijd, afstand houden of ervaring te maken, de 22 jarige is misschien even onoplettend geweest. had iedereen daar netjes 80 gereden dan was dit nooit gebeurt. daarom is te traag rijden ook gevaarlijk, een tractor hoort op een ventweg !
Truckje (20-1-2011 om 16:47)
Te weinig les genomen vrees ik ,die rijles pakketten is niks waard binnen zoveel weken of dagen je rijbewijs halen,22 jaar die zou opnieuw praktijk moeten doen,en suffe doe je thuis,maar niet in het verkeer.
Marcello (20-1-2011 om 12:00)
Ahola, Jaap toch. Het kan iedereen overkomen, dit heeft niks met leeftijd te maken. Jij heb jerijbewijs toch ook gehalen en een beginnende bestuurder geweest. Waarschijnlijk was het toen wat rustiger op de weg, paard en wagen!!!!!
Ikke (20-1-2011 om 11:24)
@jaap Nu staat er toch duidelijk dat het hier om een ongeluk gaat!!!! Misschien dat jij de enigste bewoner op deze wereld bent die wel gelijk ervaring had, en nog nooit een keer iets te laat reageerde. Wij zijn gewoon allemaal mensen en mensen maken wel eens fouten.
Jaap verkeer (20-1-2011 om 10:59)
Het bewijst maar weer eens: autorijden is werk dat de volledig concentratie vereist. Meer ervaring had er misschien voor gezorgd dat het ongeluk niet zou gebeuren. Dat er tractors [of brommobielen!!] over delen van de N59 rijden is absurd dit zorgt steeds voor ernstig gevaar en hinder.
Cookie-instellingen beheren