Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf na oplichting supermarkt

Toegevoegd: 20-01-2011, 20.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 24-jarige Vlissinger een gevangenisstraf van vier maanden plus nog eens twee maanden cel als tenuitvoerlegging van een eerder vonnis opgelegd.

Er was een gevangenisstraf van een half jaar plus nog twee maanden cel als tenuitvoerlegging van een eerder vonnis geëist. De Vlissinger probeerde onder meer eind september vorig jaar Albert-Heijn in Vlissingen op te lichten.


De aan drugs en drank verslaafde man vond buiten de winkel een kassabon van twee pakken waspoeder. Hij ging de winkel binnen, haalde twee pakken waspoeder uit het schap en probeerde die bij de kassa weer in te ruilen voor geld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (22-1-2011 om 01:09)
Straf? Wel nee die heeft voorlopig een dak boven zijn hoofd en eten. Waspoeder ook gratis. Gelijk afkicken wat wil je nu nog meer? Daarna weer fris en fruitig het leven in en aan hem de keus wat hij er mee gaat doen. Normaal doen of zijn verslaving weer voortzetten. Krijgt nu een pracht kans!
Marga (21-1-2011 om 11:03)
Hahaha ja hoor een verslaafde die waspoeder om wil ruilen voor geld hahaha Zijn hersenen werken nog wel. Hoe verander ik waspoeder in drank.
Arie (21-1-2011 om 09:19)
4 maanden cel voor 2 pakken waspoeder.. Wordt hier het strafrecht toegepast als alteratief afkickprogramma ofzo?
Mar (21-1-2011 om 09:18)
Tsja..na die 4 maanden detentie is ie in ieder geval afgekickt.
W. (21-1-2011 om 07:44)
Sorry hoor maar 4 maanden voor 2 pakken waspoeder???? er zijn zwaardere criminelen/verkrachters/moordenaars die minder straf krijgen terwijl hun iets vreselijkers hebben gedaan........typisch Nederland.
Henri (vlissinger ) (21-1-2011 om 06:10)
Zijn ze nu gek geworden??? Iemand gevangenisstraf opleggen voor 2 pakken waspoeder??? Nee wel pedofiel of roofovervaller op straat zetten omdat er geen plek in gevangenis is of op proef verlof sturen voor goed gedrag..TOTAAL MESJOKKKE RECHTBANK..Pleit hem vrij en IK betaal die waspoeder wel!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren