Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man moet betalen voor wietkwekerijen

Toegevoegd: 20-01-2011, 20.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 46-jarige man uit Kwadendamme moet van het Openbaar Ministerie worden geplukt voor een bedrag van bijna 207.000 euro. Dat geld zou de man, een ZZP'er, hebben verdiend met twee hennepkwekerijen.

Het bedrijf van de man ging het financieel niet bepaald voor de wind en om toch maar wat liquiditeitsproblemen op te lossen begon hij twee hennepkwekerijen: een in Goes en een in Middelburg.


Uiteindelijk liep hij tegen de lamp en werd hij vorig jaar februari conform de eis door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van 21 maanden waarvan zes voorwaardelijk. Wanneer de rechtbank heeft bepaald wat het precieze bedrag gaat worden is nog niet bekend.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren