Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 78 km

Vlaketunnel afgesloten door ongeval

Toegevoegd: 21-01-2011, 17.46 uur - Update: 21-01-2011, 21.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLAKE - Vrijdagavond is de Vlaketunnel enige tijd gedeeltelijk afgesloten geweest als gevolg van een verkeersongeval.

Omstreeks 17.00 uur vond er in de linkerbuis, Vlissingen richting Bergen op Zoom, een kop-staart-aanrijding plaats. Eén van de auto's die hierbij betrokken was, raakte dermate beschadigd dat hij niet meer kon rijden. De auto moest worden weggesleept.


Omdat de Vlaketunnel aan weerszijden maar over één rijstrook beschikt en het erg druk was op het moment van het ongeluk, moest de takel vanuit tegengestelde richting aan komen rijden. Om die reden is de tunnel ongeveer een half uur dicht geweest. Rond 18.20 uur is de tunnelbuis weer opengesteld.

Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. De gegevens van de betrokkenen bij het ongeval zijn nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (23-1-2011 om 14:36)
Mensen rijden voor de tunnel heel dicht op elkaar op de rechter rijstrook om aso's die zo lang mogelijk links blijven rijden geen ruimte te geven om er tussen te kruipen, waarom ze IN de tunnel nog steeds op elkaars bumper rijden is mij een raadsel, je voorganger gaat er echt niet harder door rijden want daar heeft hij/zij de ruimte niet voor.
Joyce (22-1-2011 om 13:05)
@ vlaketunnel rijder, er word idd veel gehaast gereden maar dat staat hier los van..... Ongeluk is halfverwege tunnel gebeurd dus dan rijdt iedereen al op de vluchtstrook
Hans (22-1-2011 om 11:53)
Dit gaat bijna iedere dag fout daar. Zowel in de ochtend als de avond!!! Gewoon ruimte over laten tussen voorganger en mensen er tussen laten is de oplossing. Of gewoon al vanaf viaduct Kapelle snelheidsbeperking invoeren en iedereen langzaam naar rechts laten gaan. Geldt ook voor PC hoofdtractoren
Vlaketunnel rijder (22-1-2011 om 09:34)
U vraagt waar gaat het fout? Ik zag veel, veel haastige rijders. Zover mogelijk doordrammen ipv rustig rijden en eerder naar rechter baan om op vluchtsrook te gaan, maar nee.......... doorrijden tot dat het niet meer gaat en liefst met behoorlijke snelheid. Ja, dan kan je erop wachten........!
Marieke (21-1-2011 om 18:52)
Wij stonden 100m voor de tunnel inderdaad meer dan uur gewoon stil. Kan dat allemaal niet wat sneller opgelost worden? Waar gaat het fout? De politie was snel ter plaatste, na 10 min. Ook kan de politie via omroep zeeland meer opheldering geven. Er valt nog wel wat te verbeteren denk ik.
Joyce (21-1-2011 om 18:09)
Ik kwam erlangs net nadat het gebeurd was ik zag toch meer auto's als die 2 dacht ze3lf in de vluchtigheid te zijn dat het om 4 a 5 autos ging??? gelukkig alleen blikschade
Cookie-instellingen beheren