Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Dronken automobilist rijdt tuin in

Toegevoegd: 22-01-2011, 11.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Een 21-jarige man uit Kapelle is zaterdag met zijn auto een tuin ingereden aan de Biezelingsestraat.

Hij was via een lantaarnpaal de tuin in gereden en tot stilstand gekomen door een houten sierverhoging en een boompje. Dit had de bewoner zo aangelegd omdat al eens eerder een auto bijna zijn woonkamer was binnengereden.
 
De 21-jarige bestuurder is ter plaatse aangehouden omdat hij had gedronken. Uiteindelijk blies hij 395 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder slechts 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De officier van Justitie beslist over de teruggave ervan.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mivre (25-1-2011 om 21:36)
Zal wel zijn dat ie spijt heeft, maar nu was het gelukkig een tuin, hij had wel iemand dood kunnen rijden. als je zoveel zuipt en achter het stuur kruipt ben je niet bij je hoofd. Zulke mensen moeten gewoon maar beter niet meer achter het stuur zitten.
Condor (25-1-2011 om 17:11)
We weten allemaal wat goed is voor een ander, maar doen we het zelf ook?
Biertje (25-1-2011 om 15:31)
Er zijn ook mensen die graag een biertje lusten, maar daarna niet meer gaan rijden. Het is dus de keuze van de bestuurder. Heeft niks met balken of splinters te maken.
Wout (25-1-2011 om 15:30)
Je pleidooi voor minder haat is loffelijk. Maar bedenk goed dat dit anders had kunnen aflopen, en voor zover ik weet is door spijt nog niemand terug gekomen, of hersteld. Ik hoop wel dat je broer er van geleerd heeft, en deze fout nooit meer maakt.
CRB (25-1-2011 om 14:42)
Sanne zou je zo'n bericht nog schrijven als deze meneer een kind/vader/moeder/vriend van jou had doodgereden??? Was je dan nog zo mild?? Don't think so!
Mvv (25-1-2011 om 12:32)
Nou Sanne, ik vind dit bepaald geen splinter hoor! Het is wel fijn te lezen dat je broer er spijt van heeft, maar dit zijn nou eenmaal acties die op weinig sympathie kunnen rekenen. Veel mensen zijn bang nog eens het slachtoffer te worden van een dronkaard op de weg. Gebeurd nl vaak genoeg, toch?
Cookie-instellingen beheren