Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Vechtpartij op Nieuwendijk Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2011, 18.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een horecabedrijf op de Nieuwendijk in Vlissingen vond zondag rond 03.00 uur een ruzie plaats waarbij de eigenaar van een horecabedrijf en een groepje van ongeveer vijf personen betrokken waren.

De ruzie mondde uit in een vechtpartij waarbij de horeca-eigenaar enkele klappen kreeg en letsel opliep in zijn gezicht en aan zijn pols. De aanleiding zou zijn dat de man een paar personen de toegang had geweigerd.


Twee mannen, Vlissingers van 16 en 21 jaar, zijn aangehouden en in verzekering gesteld. De politie is nog met de zaak bezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (24-1-2011 om 06:57)
Snappen die jongentjes niet dat er een reden voor is?? nu blijkt wel waarom. een tip voor de jongentjes ,mischien wat minder zuipen en gebruiken zou heel goed kunnen dat ze niet tegen drank kunnen
Cookie-instellingen beheren