Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt op ex-vriendin in

Toegevoegd: 24-01-2011, 21.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 35-jarige man uit Kortgene is maandag een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden en een taakstraf van 120 uur geëist.


De man wordt ervan verdacht in Goes, vorig jaar september, met zijn auto op zijn ex te zijn ingereden. De man zocht har na de festiviteiten op in een café en wilde met haar praten. Zij verliet het café en de man reed haar achterna.

Volgens de ex-vriendin had hij drie keer geprobeerd haar aan te rijden. Een getuige had verklaard dat de man hard was komen aanrijden en vlak voor haar was gestopt. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L (14-2-2011 om 08:45)
Voogdij 8 jaar? dat is niet waar! Het kind heb je weggenomen bij de moeder. Je bent dag in dag uit stomdronken en laat het kind aan zijn lot over. Tenzij je weer een vrouw hebt die ervoor zorgt zodat jij je dingetjes kunt doen. hoeveel nieuwe mama's heeft hij al gehad? je verdedigt je nogal snel .
Bart (11-2-2011 om 16:25)
@Loes blloed onder de nagels? dan heeft hij dan wel heel veel vrouwen gehad die dat deden. Mooie praatjes heeft hij.Ook erg bekend bij justitie, vuurwapengevaarlijk mishandelen, en die geven ze dan 120 strafuren? Nee deze gozer heeft al genoeg ellende bij vele vrouwen veroorzaakt opsluiten ermee.
Pascal (31-1-2011 om 03:12)
Niet schuldig nou ik vind van wel anders wordt je niet opgepakt in ons cafe op het dorp met je sokken aan.Gewoon schande de schuld op een persoon te gooien.En we horen maar een kant van het verhaal.En zeggen dat zij zat was terwijl je zelf in het cafe zat te drinken. Diep triest.
Boris (26-1-2011 om 16:02)
@Jur, domme actie, al stopte je op tijd blijft dom ! Al begrijp ik dat je woedend kan worden. Sommigen gaan tot het uiterste om de ander dwars te liggen. Maar eerlijk duurt het langst, Kids zijn de dupe! En we lezen hier 1 kant van het verhaal.
Marlena (26-1-2011 om 15:49)
Je gaat erg in de verdediging dus je trekt het nogal aan en de getuige liegt dus volgens jou en omdat je al 8 jaar voor je kind zorgt dan heb jij het recht op je ex in te rijden Vreemde gedachtegang heb je dan wel hoor was jezelf wel nuchter toen je achter het stuur zat ? vraag het me af
Marina (26-1-2011 om 14:59)
@Jur, ondanks dat de overheid niet meewerkt zoals je wil. Dan zijn er nog wel andere manieren om dit te regelen. Op deze manier geraak je je zoon nog vlugger kwijt en is het kind er ook niet beter mee. Nadenken en praten en geen ondoordachte acties, daar krijg je spijt van. Succes
Cookie-instellingen beheren