Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Motorrijder gewond in Middelburg

Toegevoegd: 26-01-2011, 18.38 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Woensdagmorgen rond 07.30 uur is bij een ongeluk op de Ampereweg in Middelburg iemand gewond geraakt. 


Een automobilist verleende op de rotonde geen voorrang aan een 40-jarige motorrijder. Het gevolg was een aanrijding waarbij de motorrijder ten val kwam

Hij liep wat kneuzingen op maar had verder geen zwaar letsel. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (29-1-2011 om 15:28)
Nou @K ik vind dat het soms best wel mag en dat is vooral de de zuiderburen;zij geven richting aan naar rechts als ze een rotonde oprijden, maar gaan dan gewoon rechtdoor of toch nog 3/4 kun je maar beter wachten, een rotonde is er voor de doorstroming, dus geef richting aan als 't 'n fietser helpt
Mar (29-1-2011 om 09:54)
@Motorrijder: Ik wens jullie allebei een spoedig herstel; en doodzonde van je motor! Ik hoop dat er nog iets van de schade te verhalen is.
Motorrijder (29-1-2011 om 08:54)
Dat was ik dus. De feiten? Motor is voor mij een vervoersmiddel, met deze gladheid, het regende namelijk, en met een passagier acherop ga je niet plat over een rotonde. Richtingaanwijzers keurig gebruikt. De automobilist had me niet gezien. De passagier is ook gewond. Motor is total-loss.
Mar (28-1-2011 om 11:42)
@K: Ik bedoelde ook bij het verlaten van de rotonde; dat spreekt toch vanzelf! Maar goed, next time zal ik het erbij vermelden; kennelijk heb ik Uw intelligentiepeil wat te hoog ingeschat! Mijn excuses hiervoor!
K (27-1-2011 om 23:50)
@mar op een rotonde dient men geen richting aan te geven, dit dient alleen te gebeuren bij het verlaten van een rotonde meschien eens een opfrissingscursus rijbewijs doen? uw rijschool kan u verder helpen
Mar (27-1-2011 om 15:36)
Het valt mij ook op dat er op rotondes slecht richting word aangegeven waardoor je dus dit soort dingen krijgt. By the way smet, waar kan ik zo'n winterklaar T-shirt kopen?
Cookie-instellingen beheren