Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 176 km

Dieven op pad in Tholen

Toegevoegd: 27-01-2011, 13.33 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - In de nacht van woensdag op donderdag zijn in de gemeente Tholen diverse inbraken gepleegd.


In Stavenisse werd ingebroken in twee woningen terwijl de bewoners lagen te slapen. In een woning aan de Poststraat werd de benedenverdieping doorzocht. De buit bestond onder meer uit geld en diverse pasjes.

In een woning aan het Bos werd ook ingebroken. Voor zover bekend werden hier geen goederen weggenomen. Bij een huis aan de Huygensstraat in Sint Annaland bleef het vannacht bij een inbraakpoging.

In Sint Philipsland werd aan de Zijpestraat ingebroken in een geparkeerde auto. De auto werd doorzocht en een navigatiesysteem werd weggenomen. Ook werd aan de Bosdreef in Sint Maartensdijk ingebroken in een auto. Ook hier werd de navigatieapparatuur gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eb (27-1-2011 om 20:53)
Ga wat nuttigs doen zou 'k zeggen. Werken voor je geld is zo verkeerd nog niet.
Cookie-instellingen beheren