Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Drie inbraken Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 28-01-2011, 14.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Zeeuws Vlaanderen is donderdag op drie plaatsen ingebroken in woningen. De inbraken werden gepleegd in Hulst, Axel en Graauw.

Bij een woning aan de Zoutestraat in Hulst werd, tijdens afwezigheid van de bewoners, ingebroken tussen 19.45 en 21.30 uur. De hele woning werd doorzocht. Het is nog niet bekend of er goederen zijn weggenomen.


In Axel werd ingebroken in een woning aan de Aendijkestraat. Tijdens afwezigheid van de bewoners werd het hele huis doorzocht. De buit bestond uit sieraden. De inbraak werd gepleegd tussen 15.00 en 21.30 uur.

De bewoner van een woning aan de Achtereindstraat in Graauw is donderdagavond erg geschrokken. Hij hoorde rond 20.30 uur tikkende geluiden bij de achterdeur. Toen hij ging kijken, zag hij daar enkele personen staan die probeerden in te breken. Bij het zien van de bewoner renden ze snel weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jozina (28-1-2011 om 15:33)
Laffe rothonden, ga werken voor je geld !
Cookie-instellingen beheren