Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf inbraken in weekeinde

Toegevoegd: 30-01-2011, 17.41 uur - Update: 31-01-2011, 09.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar inbraken in Axel, Goes, Nieuwerkerk en Zaamslag dit weekeinde.

In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning in de Generaal Meijerstraat in Axel en in een woning gelegen aan de Kamperseweg in Zaamslag. Uit de woning in Axel is een geldkistje weggenomen en uit de woning in Zaamslag een magnetron.


In Goes is zaterdag ingebroken in een woning aan het Oudhof en in een woning in de Columbusweg. Uit de woning aan de Columbusweg wordt niets vermist en van de woning gelegen aan het Oudhof is nog niet bekend of er iets is gestolen.

Ook in een woning aan de Muyeweg in Nieuwerkerk is afgelopen nacht ingebroken. Uit deze woning wordt niets vermist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (1-2-2011 om 17:08)
Een aantal hieronder weten het weer goed te vertellen achter hun PC! En velen snappen niets van het politie werk en wat hun taken zijn. Ik ben het met Ron eens, ga zelf een team starten of ga een gesprek aan met Mw Demmers en vertel dan hoe het wel moet!!!!!!!!!!!!
Frans 1 (1-2-2011 om 00:03)
De politie zou meer succes hebben en de boeven minder geluk als de politie van de late avond tot de vroege morgen meer auto's zou staande houden en kontroleren.
Mar (31-1-2011 om 18:02)
Harry, en dan krijgen ze vervolgens een levenslange wao-uitkering. Is dat wat je wil dan? Denk ff na svp!
VdVonck (31-1-2011 om 16:47)
P. Er is niets triest aan het feit dat ik zeg dat je eigen huis moet beveiligen. Uiteraard ben ik het met u eens, blijf van andermans spullen af. Alleen leert de realiteit dat men dat niet kan! Vandaar! Wij hebben sinds vorig jaar Camera's en de hele reutel laten installeren en het 'voelt' veiliger
Harry (31-1-2011 om 15:48)
Er is maar 1 manier om 98procent van de inbraken te voorkomen en dat is lijfstraffen, bijvoorbeeld hand er af hakken bij de daders. ik durf mn jaarsalaris er om te verwedden dat het aantal inbraken dan drastisch zal verminderen. Nu komen inbrekers, als ze al gepakt worden er met een boete van af.
Sjaak inbraak (31-1-2011 om 15:24)
@ P, je snapt er niet veel van he? van iemand die nooit gepakt is, zal ook geen vingerafdruk te vinden zijn in de database.De politie kan niet elk moment van de dag op elke straathoek staan, of in jou droomwereld wel? leuk, zo'n dictatuur ;)
Cookie-instellingen beheren