Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 373 km

Letsel bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 31-01-2011, 16.16 uur
De ambulancedienst heeft de betrokkenen gecontroleerd. Bij het ongeluk waren een personenauto en een kleine vrachtauto betrokken.
De ambulancedienst heeft de betrokkenen gecontroleerd.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op industrieterrein Arnestein in Middelburg is vanmiddag zeker één persoon gewond geraakt.
 
Omstreeks kwart voor vier kwamen op de kruising Herculesweg-Waldammeweg een kleine vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. De ambulancedienst kwam ter plaatse om de betrokkenen te controleren.


De oorzaak van de botsing is vermoedelijk een voorrangsfout. De politie had vanmiddag nog geen aanvullende informatie over het ongeluk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (2-2-2011 om 15:55)
@jeroen dus jij stelt als jij stopt om een auto voorang te geven dat de auto dan ook moet stoppen om jou voorang te geven? heb je een certificaat of rijbewijs? vergeet niet dat jij de zwakkere weggebruiker bent, je kunt voorang hebben maar daar heb je zo weinig aan vanuit een ziekenhuisbed
Jeroen (2-2-2011 om 07:14)
Ja presies, er zijn zeker punten ter verbetering daar. Ik wil best wachten op een auto om hem voorang te geven, maar dat moet ook wederzijds gebeuren. Gister ochtend nog bijna raak, omdat 1 auto bestuurder te beroerd was om te kijken of er verkeer aankwam vanaf de rotonde..was weer bijna raak.
Frans (1-2-2011 om 12:12)
Jeroen, ze moeten hier ook gewoon een voorrangsweg van maken vanaf de rotonde en niet voor de voetgangers/fietsers/snorfietsers. Dit maakt het veiliger. Lastig misschien voor de risicovolle groep, maar wel veiliger.
Rick (1-2-2011 om 10:55)
Het zou al eens helpen als mensen gewoon netjes richting aangaven op een rotonde. Zeker daar. @Jeroen: als (snor)fietsers zich netjes aan de richting zouden houden en de rotondes niet tegen het verkeer in zouden nemen... dan is het een stuk makkelijker rekening houden met ze...
Jeroen (31-1-2011 om 20:05)
Heel vervelend punt daar!! Je moet eens als snorfietser/fietser over de rotondes willen..ze hebben gewoon schijt aan je.
Cookie-instellingen beheren