Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen betrapt bij inbraak

Toegevoegd: 31-01-2011, 20.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - De politie Zeeland heeft zondag rond 05.15 uur twee mannen aangehouden in een bedrijfspand in de Brouwerijstraat in Oostburg.


De twee, 29 en 37 jaar oud en afkomstig uit Sas van gent en Terneuzen, werden gesignaleerd door de politie terwijl ze zich in het bedrijfspand bevonden.

Ze zijn ter plekke aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (2-2-2011 om 14:03)
Dat dit niet kan, kon 100jaar terug ook niet! Het ligt deels ook aan de staat die ze ertoe in staat brengen, alles wordt duurder, of je nu hard of niet werkt, hoe harder je werkt hoe meer je betaald, zo simpel is het, ze maken alles kapot en de crimi zal alleen maar stijgen.Dat betalen wij werklui!!
Koewacht (1-2-2011 om 23:15)
Ik moet je teleurstellen.. bij ons werden laatst 2 inbrekers op heterdaad betrapt..!! 50 uur werkstraf en de tijd dat ze in hechtenis hebben gezeten. een lachertje zeg ik..!
Brabo pendelaar (1-2-2011 om 18:06)
@ saskia, iedereen moet hard werken hoor. althans, dat zou moeten. dus wat dat uitmaakt ontgaat mij helemaal.
Werkende burger (1-2-2011 om 09:01)
Zwaar straffen, een ander werkt hard voor zijn centen. Naam en foto in de krant, en flink straffen, dus geen magere geldboete en wat weekjes zitten voorwaardelijk. vastzetten en zware geldboete lijkt me beter, misdaad lijkt anders wel te lonen in NL
Kevin (1-2-2011 om 07:41)
Ik ga met de 2 dames mee gewoon met foto erop en mensen die net rond komen knokken om rond te komen en deze breken in stelen geld en zitten 2 daagjes vast en zijn weer op vrije voeten de straffen hier zijn om te lachen je krijg niet straf je word die kant gewoon in geduwd door door de regering
Christien (31-1-2011 om 22:56)
Zulke figuren net als in belgie met naam en foto in de krant dan word eriop hen gelet Nu weet niemand wie het zijn en een ander zit met de brokken
Cookie-instellingen beheren