Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Parkeermeters leeggeroofd

Toegevoegd: 01-02-2011, 19.33 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tussen zaterdag 29 januari en dinsdag 08.00 uur werd uit een groot aantal parkeermeters in Vlissingen het geld gestolen.

Het gaat om de parkeermeters in de Badhuisstraat, de Aagje Dekenstraat en de Scheldestraat. In totaal is een bedrag buitgemaakt van enkele duizenden euro's.


Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Division (3-2-2011 om 23:10)
Ik ben het eens met Dave en Terneuzenaar. Neem een voorbeeld aan de randstad..daar kan je NERGENS meer met geld betalen, maar alleen met chip. Als je dat nou eens in Zeeland ook zou doen dan heb je dit gezeik niet. Volgens mij is er gewoon iemand met een sleutel van de automaten die deze leeghaalt.
Dave (2-2-2011 om 17:30)
Een dief die een dief besteeld. Parkeerbelasting is diefstal, moeten betalen om je auto stil te mogen laten staan is het meest krankzinnige idee sinds de mens mobiel werd. Het geld uit de meters moet terug naar de bestolenen, de parkeerende automobilist.
Terneuzenaar (2-2-2011 om 13:45)
Het is algemeen bekend op je geld te letten, het ligt in deze absurde tijd gewoon nog op straat, dan kun je in mijn ogen dit wel een keer verwachten toch? Het zal vast niet lang duren tot ze vervangen worden dmv chip betaalmethode.
Cookie-instellingen beheren