Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewond na botsing tegen boom

Toegevoegd: 01-02-2011, 20.47 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Op de Oude Rijksweg in Krabbendijke is dinsdag rond 17.45 uur een 64-jarige vrouw uit Krabbendijke met haar auto tegen een boom gereden.

De vrouw was door onbekende oorzaak in de berm geraakt. Hierna raakte ze de macht over het stuur kwijt. Vervolgens kwam de vrouw met haar auto tegen een boom tot stilstand.


De 64-jarige vrouw had last van haar nek en borst en werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Haar letsel bleek mee te vallen, de vrouw werd thuis afgezet. Haar auto is echter total loss en moest worden weggetakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (2-2-2011 om 19:13)
Ja ik ben het met jr helemaal eens de weg al een paar maanden klaar op de belijning na
Maarten (2-2-2011 om 15:32)
Met strepen op de weg zal het zeker veiliger zijn maar aan de andere kant, als niet eens een stukje zonder wegmarkeringen kunt rijden dan moet je jezelf eens achter je oren krabben of het überhaupt nog wel veilig is om in de auto te stappen... Maar goed, misschien lag de oorzaak wel ergens anders.
Maaike (2-2-2011 om 10:00)
Inderdaad. Ik ben het met Jr eens. Maak het karwei af; zet strepen op de weg. Dat scheelt enorm voor de veiligheid.
Jr (1-2-2011 om 22:18)
Tijd voor strepen op de weg, die zijn daar nl niet
Cookie-instellingen beheren