Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Straf voor mislukte beroving

Toegevoegd: 07-02-2011, 18.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 19-jarige Goesenaar moet van de rechtbank in Middelburg een taakstraf van honderd uur gaan uitvoeren. Hij werd ook nog veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van acht weken.

De officier van justitie had een taakstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van zes weken tegen hem gevorderd. De Goesenaar was met twee vrienden naar een hiphop feest geweest en na afloop namen zijn vrienden twee voorbijgangers te grazen. Eén van hen werd tegen de muur geduwd en kreeg klappen.


Ook werd de twee jongens 'verzocht' vijf euro te geven. Tot een echte straatroof kwam het overigens niet, omdat er vrienden van de slachtoffers aankwamen en de Goesenaar met zijn kornuiten de benen nam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hoezo straf? (8-2-2011 om 22:13)
Ik snap er zo langzamerhand echt niks meer van. Die hoort toch gewoon minimaal een paar maanden opgeborgen te worden.
Maja (8-2-2011 om 07:22)
Is dat een straf?Waarschijnlijk mag hij zelf zijn uren nog indelen?
Cookie-instellingen beheren