Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven gesnapt bij Albert Heijn

Toegevoegd: 07-02-2011, 20.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In twee verschillende filialen van Albert Heijn in Vlissingen is rond hetzelfde tijdstip vandaag een winkeldief aangehouden.

In de winkel aan de Gildeweg werd om 17.00 uur een 24-jarige VLissinger betrapt toen hij vlees en vis stal. Hij rekende een blikje bier af bij de kassa en wilde de andere goederen meenemen zonder te betalen. Toen hij hierop gewezen werd door een medewerker van Albert Heijn ging hij er vandoor.


Nabij de uitgang van de winkel werd hij tegengehouden door andere medewerkers en toen koos hij eieren voor zijn geld. Hij is meegegaan naar het kantoortje in de winkel en daar is de politie gewaarschuwd. Die heeft hem meegenomen naar het bureau. De man bleek een veelpleger te zijn. Hij zit nu nog vast in een politiecel in Torentijd.

In de winkel aan de Aagje Dekenstraat werd ook om 17.00 uur een winkeldief aangehouden. Deze 45-jarige man uit Middelburg was een stuk meewerkender dan de eerstgenoemde. Hij gaf toe een fles drank en vlees te hebben weggenomen en is door de politie overgebracht naar het bureau. Daar heeft hij een verklaring afgelegd. Tegen deze man wordt proces-verbaal opgemaakt.

De 45-jarige Middelburger blijft ook vastzitten en gaat naar Torentijd. Dit is besloten na overleg met de officier van justitie. De eerste verdachte, de 24-jarige VLissinger, wordt voorgeleid voor de Rechter Commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (9-2-2011 om 20:55)
Das mooi! Die Vlissinger ging dus letterlijk en figuurlijk öp zijn platte bek".....
Loes (8-2-2011 om 05:29)
Rond die tijdstippen gebeurd dat wel meer,ze komen echt niet allemaal een blikjes bier kopen
Bram (8-2-2011 om 04:37)
'k Ben zelf zo arm als een rat, maar stelen, vergeet het maar. Is mijn probleem en niet die van Albert Heijn, of andere personen.Dan maar iets minder, maar dan wel van me zelf. Heb dit weekend een stokbroodje (gekregen) een heerlijk pakje kaas zelf gekocht. Beetje wijn van vorige week, heerlijk.
Ed (7-2-2011 om 23:40)
Ik snap dit niet winkeliers werken ook voor hun brood die ga je niet bestelen. Ga toch lekker zelf werken als je dat niet kan naar de voedselbank maar jat geen spullen. Kan hier kwaad over worden ook ik heb het geld wel eens niet maar ik ga niet jatten
Rob (7-2-2011 om 23:30)
Had net afgerekend bij de kassa (zoals het hoort) en "meneer" lag supersnel tegen de tegels gedrukt. Zeer goed personeel die zulk soort lui weten aan te pakken. Gewoon zo doorgaan en pakken die handel.
W. (7-2-2011 om 21:39)
Bij de winkeldiefstal aan de Gildeweg was er hulp van een klant. Deze man heeft zijn been uit gestoken toen de 24jarige Vlissinger langs rende, waardoor hij viel. Goed gedaan!
Cookie-instellingen beheren