Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemeentelijke lasergun

Toegevoegd: 07-02-2011, 21.59 uur
Door: Maximaal Multimedia

KAPELLE - De gemeente Kapelle heeft samen met de gemeente Reimerswaal een lasergun aangeschaft. Deze wordt gebruikt om snelheidscontroles uit te oefenen in 30 km-gebieden. Het beheer van de lasergun ligt in handen van de politie.

Dit betekent dat de gemeente niet kan beslissen wanneer en hoe vaak er controles plaatsvinden. Wel zal er door de gemeente aangegeven worden waar de controles gewenst zijn.


Inmiddels heeft er een controle plaatsgevonden in de Dorpsstraat te Wemeldinge. Hier ging niemand op de bon. Ook tijdens een controle op de Goessestraatweg in Kapelle waren er geen overtredingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (8-2-2011 om 18:05)
Ik hoop dat de blauwbloezen dan ook in echte 30 km gebieden controleren. Naar het schijnt moet een 30 km weg/straat aan bepaalde eisen voldoen en ingericht zijn volgens die eisen. Dus wordt je geflitst, probeer er dan achter te komen of de straat of weg wel in aanmerking komt voor 30 km gebied.
Japio (8-2-2011 om 16:41)
Ach, na die fixe schade post door die explosie daar is er toch geld over? En kapelle was nog maar de duurste gemeente, ra ra, hoe zou dat toch komen ? En nog vind ik het daar maar een vies zooitje. Overal vuil en zo, foei. maar de inwoners vinden het blijkbaar prima, en daar gaat het toch om.
Mar (8-2-2011 om 15:48)
Nou Bram, als de veiligheid (een echt menselijk probleem dus) er mee gediend is vind ik het een goede zaak.Dan blijf je misschien leven om iets te snappen van het leven!Snap je?
Nina (8-2-2011 om 15:47)
Chapeau!!!!!!!!!! En voor al die nitwits die het niet begrijpen... 30 km zones zijn voor ruim 99 procent kinderrijke zones!!!
Jaap verkeer (8-2-2011 om 12:02)
Het is toch wel te hopen dat niet de gemeente maar opgeleide agenten dat ding gebruiken. Ik heb van een test gehoord waarbij een agent[!] de snelheid van een muur gemeten had en uit kwam op 8 km/uur! Uit het feit dat niemand gepakt is kun je ook afleiden dat dit ding niet zoveel nut heeft .
Moniek (8-2-2011 om 11:19)
Geweldig dat ze daar eens op gaan controleren! Hier in de straat scheuren ze er ook.. En dat met buitenspelende kinderen! Top mannen en vrouwen van de politie! Kan niet vaak genoeg op dat soort dingen gecontroleerd worden, je mag er niet voor niks maar 30 km per uur.
Cookie-instellingen beheren