Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Vrouw bijna aangereden in Terneuzen

Toegevoegd: 13-02-2011, 15.37 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie in Terneuzen is op zoek naar een vrouw die afgelopen zaterdag rond 17.15 uur bijna werd aangereden door een personenauto.

Agenten wilden op het parkeerterrein bij winkelcentrum Zuidpolder de bestuurder van een blauwe Opel Vectra controleren. Hen was ambtshalve bekend dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs en zodoende gaven ze hem een stopteken.


De bestuurder negeerde dit teken en reed met hoge snelheid weg over het parkeerterrein. Hij reed vervolgens over de stoep langs de hoofdingang van de Albert Heijn waar bijna een vrouw omver werd gereden. Daarna reed hij weg richting de Beethovenhof en verloren de agenten hem uit het oog.

Meerdere agenten hebben nog gezocht naar de auto, maar die werd niet meer aangetroffen. De politie is nog op zoek naar getuigen en met name naar de vrouw die bijna omver werd gereden. Zij kunnen zich melden op het bureau in Terneuzen of via telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Davy (15-2-2011 om 10:09)
Politie was op de mountainbike, dus niet zo moeilijk om ze kwijt te rijden, zelfs niet voor een opel... En idd... er hadden ook kleine kinderen kunnen lopen enz...
Kees (14-2-2011 om 14:52)
Bijna aangereden, dus niet aangereden en 'uit het oog verloren', dus kwijtgereden door een opel?
VdVonck (14-2-2011 om 13:15)
Gelukkig zet Jan zelf al in zijn naam dat hij een 'ei' is, blijkt ook wel uit zijn reactie! Heeeel erg ruig inderdaad, vooral als het je oma of moeder betreft die hier liep! Daarnaast 'kwijtrijden' de politie in Nl 'achtervolgt' zelden. Ze brengen je naderhand thuis gewoon een bezoekje! Mafkees!
MotorMario (14-2-2011 om 10:44)
@Jan. Je achternaam is niet voor niets ei...
Jan ei (14-2-2011 om 01:07)
Wel ruig dat iemand zonder rijbewijs de oh zo ervaren chauffeurs van de politie echt in no time kwijt gereden heeft.. haha
Daisy (13-2-2011 om 21:22)
Jeetje wat een idioten zijn er toch op deze wereld!!!
Cookie-instellingen beheren