Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrouw rijdt auto op betonblok

Toegevoegd: 14-02-2011, 08.46 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 56-jarige Vlissingse is zondag rond 21.00 uur haar rijbewijs kwijtgeraakt nadat ze haar auto op een betonblok had 'geparkeerd'.

De vrouw stapte, na het nuttigen van wijn, in haar auto om naar bekenden te gaan. Zij kwam niet verder dan de rotonde bij Bossenburg. Op die rotonde reed ze namelijk op een betonblok en vervolgens ging haar auto niet meer voor- of achteruit.


Agenten van de Zeeuwse politie kwamen ter plekke en hebben de vrouw laten blazen. Op het ademanalyseapparaat was af te lezen dat zij ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Het rijbewijs van de vrouw is ingenome.

De auto van de vrouw is weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emmy-Lou (28-2-2011 om 12:28)
Reactie op Ikjuh!; Waarom zou je als 56 jarige geen glaasje meer mogen drinken? Om vervolgens nog auto te gaan rijden is niet verstandig maar om nou te zeggen dat die personen geen alcohol mogen drinken Dat gaat toch een beetje ver. En ze had idd. iemand kunnen scheppen, maar dit is niet gebeurd..
Onbekend (16-2-2011 om 17:41)
Ik heb het zien gebeuren... de rook kwam onder der auto vandaan
Gintoki (16-2-2011 om 12:52)
Grappig is dat ik het zag, ik kwam aanrijden en zo kwam de politie aanrijden. Ze stond echt goed vast hoor. Zo kan je natuurlijk ook je auto kapot maken.
Ikjuh! (16-2-2011 om 11:49)
Trieste bedoeling! je gaat toch niet als je 56j.r bent nog wijn drinken? geef mij maar fris! goed dat der rijbewijs is afgepakt!
Quintin (14-2-2011 om 16:58)
Weer een ouder iemand die met veelste veel drank op achter het stuur stapt en vervolgens een ongeluk krijgt. Jammer dat dit steeds vaker gebeurt en ze nog steeds niet door hebben dat dit levensgevaarlijk is. Hopelijk hebben ze haar rijbewijs in beslag genomen.
CRB (14-2-2011 om 12:51)
Wijsheid komt met de jaren gaat bij deze dame niet op!? Gelukkig had ze met deze domme actie alleen zichzelf, voor hetzelfde geld rijd je iemand dood of invalide!! BAH.....
Cookie-instellingen beheren