Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Dronken man rijdt door Goes

Toegevoegd: 14-02-2011, 08.48 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een man die vannacht opvallend rijgedrag vertoonde in Goes heeft dat met zijn rijbewijs moeten bekopen. Hij bleek onder invloed te zijn.

Twee agenten van de Zeeuwse politie reden in de nacht van zondag op maandag over het Tiendenplein in Goes. Omstreeks 01.00 uur zagen zij een automobilist heel langzaam datzelfde plein overrijden. Bij de verkeerslichten even verderop, op de Oude Rijksweg, reed de man in de richting van Wolphaartsdijk en raakte hierbij met twee wielen de middengeleider.


Hierna bedacht hij zich en draaide terug op de weg en ging toen in de richting van 's-Heer Arendskerke, toch weer de Oude Rijksweg op. De agenten hebben de man staande gehouden en hij heeft een blaastest afgelegd. Hieruit bleek dat hij drie keer teveel had gedronken. Het rijbewijs van de man is vervolgens gevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (14-2-2011 om 11:57)
Rijbewijs voor goed kwijt ? of mag je niet meer doen hoor foei stoute jongen probeer het volgende week nog maar een keertje!
Jaap verkeer (14-2-2011 om 11:06)
Er zijn kennelijk weer heel wat mensen met een slok op, op pad. Hebben zij geen familie of vrienden die ze tegen kan houden?
Cookie-instellingen beheren