Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 112 km

Gewapende overval op Funtastic Hulst

Toegevoegd: 15-02-2011, 17.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Twee gemaskerde mannen hebben maandagavond een overval gepleegd op Funtastic aan de Lange Nieuwstraat in Hulst.

Rond 23.45 uur kwamen de twee mannen het pand binnen waar op dat moment ook klanten aanwezig waren. Eén van hen sprong over het poortje heen bij de balie en pakte een medewerkster vast. Hij bedreigde haar met een vuurwapen en eiste geld.


Een andere medewerkster kwam op het kabaal af en zag dat haar collega werd bedreigd. Zij zag kans de politie te alarmeren waarna de twee overvallers, zonder buit, naar buiten renden richting de Kleine Bagijnestraat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin (28-2-2011 om 12:23)
Hellaas heb ik dit ook meegemaakt ik heb ook bij funtasctic gewerkt en ook in mijn ander beroep taxichafeur heb ik het voor de 2 meegemaakt ik weet wat het persooneel meegemaakt heb ik wens ze veel sterkte en hoop dat ze vlug geplakt worden .neem de tyd om dit te verwerken neem hulp.
Anoniem (15-2-2011 om 21:19)
Ik sluit me hier bij aan, de medewerksters zijn nu voor het leven getekend.... Heel veel sterkte voor hun
Benjamin de B (15-2-2011 om 17:51)
Gelijk de beveiliginsbeelden vrijgeven en door heel zeeland verspreiden, zowel op tv als op internet. Helaas krijgen de daders veel teveel bescherming in dit land en duurt het te lang voordat ze gepakt worden, ALS ze al gepakt worden. Zoja, minimaal 10 jaar vastzetten en verplicht laten werken..!
Cookie-instellingen beheren