Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder onderuit in Terneuzen

Toegevoegd: 16-02-2011, 20.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Woensdagmiddag rond 12.15 uur vond in de Rooseveltlaan in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een automobiliste en een motorrijder.

De 40-jarige motorrijder moest uitwijken voor de 29-jarige automobiliste, die hem niet had gezien toen ze de rotonde op kwam rijden.


De motorrijder had last van zijn knie en rug en is voor onderzoek meegenomen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacqueline (18-2-2011 om 05:08)
Ik veroordeel een motorrijder ook beslist niet . Maar soms dragen motorrijders gewoon een zwarte jas ,zwarte broek dus geen motorpak en al helemaal geen reflecterende strepen erop . Ik zeg dit niet uit gemakzucht heb zelf al bijna 30 jr.mijn rijbewijs en nog nooit een ongeluk gehad .
Chauffeurtje (17-2-2011 om 19:21)
Ow dit is weer het geschikte moment voor een discussie tussen motorrijders en automobilisten. En nee motorrijders dragen niet altijd een hesje, Fietsers en voetgangers toch ook niet. En die worden net zo makkelijk voor hun .... gereden! Kortom een keer extra rondkijken op rotondes kan geen kwaad.
Motorrijder (17-2-2011 om 18:18)
@ Jaqueline; Meeste motorjassen hebben al reflectie, het probleem zit in het gezien worden. Men verwacht doorgaans in dit seizoen geen motorfiets in het verkeer. @R.Prins; Hier, een kam. Scheer ons er maar allemaal over. Deze temperaturen en rotondes laten geen hoge snelheden toe.
MotorMario (17-2-2011 om 18:17)
@Prins. Dan doe je toch iets niet goed... Als je je snelheid aanpast bij het naderen van de rotonde en vlak voor oprijden van de rotonde GOED kijkt, moet je zelfs een kleuter op een driewieler kunnen zien aankomen. Met of zonder geel vestje.
Gianna (17-2-2011 om 13:31)
@Motorrijder: Misschien toch maar minder plat door de bocht scheuren dan.....
Bigbag (17-2-2011 om 13:17)
Jacqueline motorrijder bedoeld hier mee dat er niet over zo''n rotonde gekeken kan worden wij motorrijders lager op het wegdek zitten en en dan als een duiveltje uit een doosje op de rotonde verschijnen.??? en ondanks dat wij voor onze EIGEN veiligheid steeds meer kleurige kleding gaan dragen worden we nog steeds van onze fiets geschoten wat kunnen we nog meer doen (een zwaailicht op mijn helm ) ik zoek altijd oogcontact met de automobilsten maar die zijn meestal met andere dingen bezig
Cookie-instellingen beheren