Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Politie Zeeland waarschuwt voor oplichter

Toegevoegd: 17-02-2011, 08.23 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie Zeeland is op zoek naar een man die mensen oplicht door middel van het niet betalen van rekeningen.

De man huurt onder een valse naam een hotelkamer, eet en drinkt in het hotel en vertrekt vervolgens zonder te betalen. Bij de Zeeuwse politie zijn een viertal aangiftes binnengekomen.


De politie waarschuwt voor deze man en is op zoek naar hem. Het betreft een lange man van ruim 2 meter. De man heeft een afwijking aan zijn voeten: zijn linkervoet is maat 50 en zijn rechtervoet is maat 43. Verder heeft hij een tatoeage van vlammen op zijn rechterpols.

De politie vraagt mensen naar hem uit te kijken en hen te bellen als ze de man aantreffen op tel.0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (21-2-2011 om 13:00)
@E: Misschien dan toch maar voor iedereen gaan invoeren....in dit geval ben je iig gewaarschuwd: bij lange mensen toch maar ff de voetjes chequen.
E (20-2-2011 om 14:09)
@Mar Ja lengte valt inderdaad op, maar er zijn meer lange mensen in Nederland. En legitimatie wordt in het buitenland wel gedaan, maar vaak alleen voor niet inwonenden van het land zelf. Ik heb zelf in UK gewerkt in een hotel en alleen voor alle non-UK'ers moest ik legitimatie hebben.
Mar (19-2-2011 om 09:19)
@E: Misschien zie je niet gelijk zijn voeten, maar zijn lengte valt toch ook wel op? En zoals Marina al aangaf; bij de check-in legitimatie vragen en gegevens noteren. Is toch niet zo moeilijk? In het buitenland is dit heel normaal.
E (18-2-2011 om 17:32)
Het probleem bij mensen met 2 ongelijke voeten is het feit dat je dit niet kan zien bij de check-in.(Receptie-desk) En als men al aan tafel zit, valt dit ook niet 1,2,3 op. Dus ook al denkt men dat zo'n man snel opvalt, dit zal alleen zijn als men de man ziet lopen.
A (17-2-2011 om 17:11)
Nahja denk dat het voldoende beschrijving is.. heb jij vaker een man gezien van ruim 2 meter met ongelijke voeten ???
Mar (17-2-2011 om 17:02)
@W.: Het gegeven signalement lijkt me toch wel voldoende? Iig een aantal specifieke dingen.En huidskleur....ik heb nog nooit een 2 meter lange kleurling gezien.
Cookie-instellingen beheren