Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na mishandeling Vlissingen

Toegevoegd: 18-02-2011, 17.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag rond 03.05 uur is een 22-jarige man uit Den Helder, aan het Bellamypark in Vlissingen, mishandeld.
 
Door een groepje mannen (onbekend hoeveel) is hij geschopt en geslagen. De 22-jarige man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is geconstateerd dat hij aan de mishandeling een hersenschudding en enkele kleine verwondingen en blauwe plekken in zijn gezicht heeft overgehouden.


De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (20-2-2011 om 03:01)
Leuk uitgaan in Vlissingen. 'k Snap niet waar al dat tuig vandaan komt, of zijn we te torelant en axepteren we dit maar gewoon als: "helaas dat hoort erbij". Nou geef mij dan vroeger maar. Kon je in ieder geval gewoon uitgaan en had je absoluut geen last van dit soort zaken.
Cookie-instellingen beheren