Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Vrouw bestolen van GSM

Toegevoegd: 22-02-2011, 21.28 uur
Door: Roland de Jong
GOES -  Dinsdagmiddag is een 41-jarige vrouw uit Goes slachtoffer geworden van een zakkenroller.

De vrouw liep volgens de politie in een supermarkt en ontdekte plots dat haar GSM uit haar jaszak was weggenomen.


Van de telefoon en de dader ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (24-2-2011 om 10:24)
@ Vlissinger: Ja, dat kan idd ook he, dat ze hem gewoon heeft verloren.Iedereen gaat er maar van uit dat hij is gejat...
Dorpsbewoner (24-2-2011 om 07:22)
Mijn ervaring is dat de politie pas in actie komt als ja aan kan tonen dat de telefoon gebruikt is bij het plegen van een misdrijf. Dus jammer voor de eigenaar. Snel laten blokkeren door de provider!
VdVonck (23-2-2011 om 22:12)
Zendmasten... Opsporen.. Keep it simple, alle supermarkten hebben camerabewaking m.u.v. lidl en aldi dan! En zoveel moeite voor een mobieltje? Hier begint het mee, volgende week slaat hij een bejaarde neer voor een beetje losgeld!
W. (23-2-2011 om 19:48)
Ooow dus het kan wel, wist ik niet! weer wat geleerd!!! maar zou de politie echt zoveel moeite doen voor een mobieltje??? zijn toch wel belangrijkere zaken?
Blondi (23-2-2011 om 16:44)
Dennis heeft wel gelijk dus een gsm heeft twee nummers een op de kaart waar op je gebeld wordt en een unieke interne code die ook wordt verzonden en het zelfde blijft hoe vaak je ook van sim verwiselt dat overigens al flink wat boefjes met prepaid fataal geworden
Rene (23-2-2011 om 16:08)
@W. Ook niet goed. De telefoon / sim-card moet zich aanmelden op het netwerk van je provider. Hiervoor wordt onder andere het IMEI nummer mee gestuurd. Hierdoor is elke telefoon terug te vinden op het netwerk. De provider kan dan de telefoon blokkeren om op het netwerk aan te melden.
Cookie-instellingen beheren