Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulancebroeder krijgt tik

Toegevoegd: 27-02-2011, 14.04 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Een ambulancebroeder heeft vannacht in Westkapelle een tik gekregen van iemand die onwel was geworden.

Rond twee uur was de melding binnengekomen dat nabij sportpark De Prelaat aan de Domineeshofweg een jonge vrouw onwel was geworden. Er werd een ambulace ter plekke gevraagd. Men ging zelfs met spoed ter plekke omdat het zou gaan om een reanimatie.


Ter plaatse bleek het niet te gaan om een dronken persoon die niet goed was geworden. Toen deze weer een beetje bij kennis kwam, werd de vrouw opstandig. Hierbij werd de tik uitgedeeld. De ambulancebroeder wil volgens de politie geen aangifte doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mario (28-2-2011 om 10:46)
Kijk.. "vlissingse" heeft gelijk van derest kan ik dat niet zeggen.. Die kunnen waarschijnlijk niet goed lezen.. Ik weet uit ervaring dat als mensen in paniek raken als ze onwel worden ook weer zo wakker worden.
Vlissingse (27-2-2011 om 15:35)
Soms weten mensen niet wat ze doen als ze buiten westen zijn geweest en dat zal die ambulance broeder ook wel geweten hebben anders had hij wel een klacht ingediend.
Moortje (27-2-2011 om 15:19)
Aangifte helpt niet, een waarschuwing denk ik ook niet want dit mag allemaal vandaag de dag. Wel een fikse boete voor deze ,,dame,, haar gedrag, en hopelijk is ze een week ziek zodat dezelfde broeder haar weer op moet halen. Kijken of ze dan nog praatjes heeft
Marga (27-2-2011 om 15:07)
Knal voor haar kop teruggeven! Lik op stuk vuile zuiplappen allemaal, geven alleen maar ellende dit soort lui.
Bloemetje (27-2-2011 om 14:21)
Daar doe je dan je best voor snel er naar toe gaan en klap na krijgen als dank sorry je moet blij wezen dat ze je willen helpen.
Cookie-instellingen beheren