Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Post gestolen uit fietstas bezorger

Toegevoegd: 02-03-2011, 20.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur werd in de Saffier in Middelburg post uit de fietstassen van een postbezorger gestolen.

Wat er precies aan briefpost en poststukken werd weggenomen is onbekend.


De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (4-3-2011 om 16:22)
Al loop je aan de andere kant van de wereld, ze horen gewoon met hun poten van andermans spullen af te blijven. Ik zie soms ook personen hun auto laten draaien terwijl ze gaan pinnen mag ik die auto dan ook meenemen?
Annemarie (4-3-2011 om 14:01)
En cliënten kunnen er weer voor opdraaien van ik heb mijn post niet ontvangen, of is niet aangekomen. TNT en alle onderzoeken ten spijt zeggen kunnen niets vinden en je staat weer als cliënt met lege handen zeker als dit vaker gebeurt (omgeving terneuzen) als cliënt word je ongeloofwaardig
Jan (4-3-2011 om 13:14)
Ik zie regellmatig fietsen van bezorgers staan waarin poststukken voor het grijpen liggen in de fietstassen. De postbediende zelf loopt dan soms tot andere einde van een straat en heeft geen controle. Betere bescherming van de poststukken dringend gewenst.
Erik (3-3-2011 om 12:46)
Misschien heeft hij het wel zelf gedaan, hoe vaak hoor je niet dat een postbezorger dat doet.
Moor (3-3-2011 om 12:40)
Ik heb geleerd om altijd bij mijn postfiets in de buurt te blijven maar desondanks kan dit natuurlijk gebeuren ik ben ontslagen omdat ik in mijn kontrakttijd vier weken ziek was en dat doet erg zeer voor iemand die altijd goed oplete zijn werk perfect doet ben benieuwd of bezorger ontslag krijgt
Cookie-instellingen beheren