Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 02-03-2011, 22.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de Anhtony Fokkerstraat in Goes werd woensdagmiddag een 17-jarige scooterrijder door een auto aangereden.
 
Een 51-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed vanaf een parkeerterrein de Anthony Fokkerstraat op. Toen zij het fietspad overstak had zij geen erg in de van rechts komende 17-jarige scooterrijder uit Heinkenszand.


De scooter werd geschept en de jongeman kwam in de berm terecht. Hij liep onbekend letsel op en is met een ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob en Ingrid (3-3-2011 om 17:07)
R sterkte we hopen dat het weer een beetje met je gaat!! hopelijk tot gauw.
Frans (3-3-2011 om 08:50)
Het zal aan de jongere gelegen hebben, hij had de 51 jarige die vanaf een parkeerplaats afkwam voorrang moeten verlenen.... Ook vast rijbewijs inleveren of hoeft dat nu niet omdat het een oude(re) betreft? (Sarcastisch bedoeld)
Goes (2-3-2011 om 23:14)
Als ik het goed begrijp: - de scooter reed op het fietspad ipv op de weg - de scooter kwam van rechts dus reed tegen het verkeer in Tja...
Cookie-instellingen beheren