Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Weer uitslaande brand in slooppand

Toegevoegd: 03-03-2011, 02.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De brandweer is vannacht voor de tweede keer uitgerukt voor een uitslaande brand in een slooppand aan de Sottegemstraat in Vlissingen.

Even na 01.00 uur kwam er via de politie een melding binnen dat er weer brand woedde in een van de panden. Toen te politie ter plekke kwam sloegen de vlammen al uit het dak.


De brandweer zette twee blusvoertuigen en een hoogwerker in om het vuur te blussen. De brand werd vanaf buiten geblust omdat het niet veilig was om het pand te betreden. Na ongeveer een half uur kon het sein brandmeester worden gegeven.

De oorzaak van de tweede brand is nog niet bekend. Bij de eerste brand van gisteravond gaat de brandweer uit van brandstichting.

Zie ook:
- 02/03/2011: Uitslaande brand in sloopwoningen


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jessica (4-3-2011 om 08:13)
Dit zijn idd geen sloopwoningen, maar renovatie. En dat de brandweer niet naar binnen ging was omdat de woningbouw de woning na de eerste brand (dan kan het wel) de woning heeft dicht getimmerd. Maar als huidige bewoner voel je je idd niet meer zo veilig
Tim (3-3-2011 om 18:36)
Dat de brandweer vanaf buiten aanvalde heeft niets te maken met gevaar of niet, meer met het feit dat er "niets meer te halen is". Dat er geen eigendommen zijn om te redden (slooppand) en dus ook niemand aanwezig. Waarom dan mogelijk gevaar lopen? Goede actie!
Erik (3-3-2011 om 12:40)
Scheelt in de sloopkosten en het is direct "real life" oefenlocatie voor de brandweer...
Daan (3-3-2011 om 10:33)
Volgens mij is dit geen slooppand. Alleen de panden hier tegenover worden gesloopt
Rob (3-3-2011 om 08:21)
Ik weet niet welke idioot dit doet maar er wonen ook nog mensen een paar huizen verderop, of zou diegene ook zo blij zijn als het een paar deuren van zijn huis gebeurd?
Cookie-instellingen beheren