Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Eenzijdig ongeval op A58 Rilland

Toegevoegd: 04-03-2011, 19.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Vrijdag rond 12.45 uur vond op de A58 ter hoogte van Rilland een eenzijdig ongeval plaats.


Een 36-jarige automobilist uit Wanze (B) was bij het inhalen de controle over zijn voertuig, met daarachter een aanhanger, verloren en was in de middengeleider terechtgekomen. De personenauto kwam op z'n kop terecht, de aanhanger belandde bovenop de personenauto.

De inzittenden liepen geen letsel op. Op de aanhanger stond een personenauto die, evenals de andere auto, aanzienlijke schade opliep.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (5-3-2011 om 14:11)
Inderdaad @ Dolf 90 Km p/u . maar als de aanhanger + belading zwaarder is dan 3500 kg. mag je maar 80 k/m p/u Men rijd inderdaad vaak veel te hard met een Aanhanger of Caravan ! En is Levensgevaarlijk ! En niet alleen Belgen rijden er te hard mee !
Harry (5-3-2011 om 13:10)
Tis wat wat met die belgen. even later stond er op ongeveer dezelfde locatie een belg met een lekke band langs de weg. een stukje verderop bij het uitrijden van de Vlaketunnel (op die ene rijstrook) stond ook een belgse auto langs de kant, wat dus een file in de tunnel veroorzaakte. Ist vakantie?
Natas (5-3-2011 om 08:24)
Te hard geredem,dacht ie haast te hebben,tja daar sta je dan. op een gegevent hou je het niet meer met een aanhanger
Maakt nie uit wie (5-3-2011 om 01:05)
Het zijn niet alleen de belgen die dat doen, word op die weg vaak zat ingehaald door de nederlanders ook, en ook in belgie mag dat niet.
Dolf (4-3-2011 om 21:04)
Dubbel pech, die Belgen rijden ook net zo makkelijk 120km/h of zelfs nog harder met een zwaar beladen aanhanger. In Belgiƫ mag dat maar ze weten niet (of willen het niet weten) dat je er hier maar 90km/h mee mag.
Cookie-instellingen beheren